icon over

Over

‘We clean green’

is de slogan van Clean Valley. Wij maken duurzaam schoon. Wij werken, voor zover mogelijk, met 100% biologische producten, dus zonder chemische bestanddelen. De natuurlijke ingrediënten zijn niet genetisch gemanipuleerd. Deze producten zijn volledig biologisch afbreekbaar. Biologisch afbreekbaar wil zeggen dat een stof door bacteriën ‘opgegeten’ kan worden en dus ‘verdwijnt’ als hij in het milieu terechtkomt. Hierdoor wordt het milieu ge- en bespaard. Daarmee draagt u / uw bedrijf ook een steentje bij aan een beter milieu. Een beter milieu begint immers bij jezelf.

Bereikbaarheid

Clean Valley is een klein bedrijf. Hierdoor is de persoonlijke touch groot. Door de persoonlijke benadering naar u als klant is de communicatie optimaal. Samen bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden. Korte lijnen, dat werkt wel zo prettig.

Wij streven er naar te reageren op werkdagen binnen 72 uur op vragen en/of opmerkingen van u als (potentiële) klant. Wij zijn van mening, dat dit positief bijdraagt aan een prettige werkrelatie: snel en duidelijk.

Duurzaam en biologisch schoonmaken

Doordat wij duurzaam schoonmaken en alleen biologische producten gebruiken is het voor u als klant dubbel besparen. U bespaart niet alleen het milieu, u bespaart ook op dure reinigingsmiddelen. Het is achterhaald dat biologische producten duurder zouden zijn. Biologische producten zijn bewezen net zo effectief te zijn als de traditionele schoonmaakmiddelen. Uit verschillende onderzoeken is zelfs gebleken dat het gebruik van bleek onvoldoende werkt en dus niet effectief schoonmaakt. Daarnaast is bleek schadelijk voor het milieu. Wij hebben dan ook geen bleekmiddelen in ons assortiment zitten. Dus waarom niet kiezen voor kwaliteit voor u en voor het milieu?

Dienstenpakket

Clean Valley biedt een breed dienstenpakket aan. Dagelijkse en periodieke schoonmaak, glasbewassing, vloerreiniging, trappenhuis reiniging, portiek reiniging en dak reiniging zijn voorbeelden van het brede dienstenpakket van ons schoonmaakbedrijf. Wij kunnen u een concurrerende (m2) prijs bieden. De kans bestaat natuurlijk dat wij niet de goedkoopste zijn. Echter, de prijs/kwaliteitsverhouding is een juiste.

Wij zijn er voor u

Waarom schakelt u Clean Valley in: u heeft iets dat vies is en dat wilt u schoon hebben. Simpeler kunnen wij het niet stellen. Wij helpen u op korte termijn. Iets wat vies is wilt u immers snel schoon hebben. Door vervolgens de schoonmaakwerkzaamheden periodiek door ons uit te laten voeren, bent u er zeker van dat u niet tegen hetzelfde probleem aanloopt. Een ander voordeel van periodieke schoonmaak is dat het de levensduur van bijvoorbeeld kozijnen en daken verlengt, waardoor u uzelf behoedt voor hogere onderhoudskosten.

Onze kernbelofte is dat wij u het werk graag uit handen nemen door op een duurzame, milieubewuste wijze datgene dat u vies vindt schoon te maken. Wij werken hierbij met voor zover mogelijk 100% biologische- en afbreekbare producten. Door Clean Valley in te schakelen voor uw (periodieke) schoonmaakwerkzaamheden draagt u een steentje bij aan een beter milieu en houdt u ook nog eens tijd over voor wat u belangrijk vindt.

 

Of bel direct 06 - 20 96 95 40

Clean Valley


Margrietlaan 61
6721 EL Bennekom
Mob. 06 - 20 96 95 40
info@cleanvalley.nl
KVK: 61277789
BTW: NL136797611B01
IBAN: NL36 ABNA 0543 5308 76