icon oplevering

Opleveringsschoonmaak

Opleveringsschoonmaak

Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie worden panden bezemschoon opgeleverd. Maar daarmee zijn ze nog niet geschikt voor bewoning. Een opleveringsschoonmaak is nodig om ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes, trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen.

Verhuizing of verhuur

Clean Valley heeft ervaring met opleveringsschoonmaak van gebouwen na bouwactiviteiten. Een opleveringsschoonmaak door Clean Valley is natuurlijk ook ideaal bij verhuizing: we kunnen dan uw oude pand schoonmaken voor de oplevering aan de huurder of koper en uw nieuwe pand schoonmaken voor eigen bewoning. Clean Valley neemt u graag werk uit handen. Zo bespaart u tijd, die u kunt gebruiken voor het inrichten van uw nieuwe onderkomen.

Frisse start

Een verbouwing of renovatie brengt veel viezigheid met zich mee. Er blijft bouwvuil achter of het boren van gaten heeft cementsluier achtergelaten. De schoonmakers van Clean Valley geve de kennis en middelen om uw pand vakkundig schoon te maken waardoor hier geen spoortje meer van achterblijft. Ook met verf- en kitresten weten wij raad. Zo kunt u zich bezighouden met de inrichting van uw nieuwe / huidige pand en maken wij er samen een schone, prettige werkplek/woonruimte van.

Opleveringsschoonmaak

 

Of bel direct 06 - 20 96 95 40

Clean Valley


Margrietlaan 61
6721 EL Bennekom
Mob. 06 - 20 96 95 40
info@cleanvalley.nl
KVK: 61277789
BTW: NL136797611B01
IBAN: NL36 ABNA 0543 5308 76