icon dakreiniging

Dakreiniging

Waarom dakreiniging? Wilt u uw dak laten reinigen? Dakreinigen is het grondig reinigen van uw dak met behulp van bijvoorbeeld een hogedrukreiniger. Niet alleen vanwege een schoon aangezicht maar ook om problemen te voorkomen zoals lekkage of vorstschade. Periodieke reiniging van uw dak voorkomt ingrijpende renovaties.

Bent u op zoek naar naar een bedrijf dat uw dak op kan? Clean Valley kan dit voor u betekenen.

Waarom dakreiniging

De vervuiling die wij tegen komen op daken zijn onder andere mos, algen en atmosferische vervuiling. Vooral mosgroei kan zeer schadelijk zijn voor uw dak. De wortels van mos groeien namelijk in de poriën van uw dakpannen. Door uitzetting van deze wortels bij regen kunnen er  scheurtjes of afbrokkeling ontstaan waardoor de waterwerende werking van uw dakpannen sterk verminderd. Als gevolg hiervan zouden er lekkages of vorstschades kunnen ontstaan

Voordelen

De voordelen van dakreiniging voor u op een rijtje. Het voorkomt lekkages en vorstschade, het geeft een representatieve uitstraling aan uw pand of huis en duurzaamheid van uw dak. Als u uw huis bijvoorbeeld in de verkoop hebt staan en het gaat helaas niet zoals u dat wilt, kan dakreiniging die ene extra verkoopfactor geven waardoor uw huis er nog mooier uit ziet als dat het al doet.

Werkwijze

Door samen met u te bespreken wat uw wensen zijn, geven wij u daar de juiste informatie voor. Door in detail het plan van aanpak te maken komen wij niet voor onverwachte zaken te staan. Dat is wel zo prettig. Nadat alles besproken is en u uw akkoord hebt gegeven zullen wij uw opdracht gaan inplannen. Als er ondertussen nog vragen zijn van uw kant, kunt u deze natuurlijk stellen.

 

Dakreiniging

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of bel direct 06 - 20 96 95 40

Clean Valley


Margrietlaan 61
6721 EL Bennekom
Mob. 06 - 20 96 95 40
info@cleanvalley.nl
KVK: 61277789
BTW: NL136797611B01
IBAN: NL36 ABNA 0543 5308 76