icon over

Dakgoten onderhouden, wij doen het voor u.

Dakgoten onderhouden

Dakgoten onderhouden

Hoe voorkomt u, dat u lekkage krijgt? Door uw dakgoten periodiek te laten onderhouden. Slibvorming van bladgroen, dakpangruis en mos van dakpannen in dakgoten komt veel voor. De dakgoten zijn niet periodiek onderhouden of op een minder adequate manier. Vaak wordt er een beroep gedaan op ons schoonmaakbedrijf als de dakgoten het regenwater tijdens heftige regenval niet meer aan kunnen. Regenwater zoekt immers de weg van de minste weerstand, maar dat is veelal niet de weg die u prefereert. Met als gevolg, dat het regenwater met vuil langs uw boeidelen stroomt met alle gevolgen van dien. Eenmaal opgedroogd laat dit en groene aanslag achter op het houtwerk of trespa onderdelen.

Afvoerroosters en boeidelen

Wij kunnen niet alleen uw dakgoten onderhouden ook nemen wij het vuil langs de afvoerroosters even mee. Naast het onderhoud van uw dakgoten, reinigen wij uw boeidelen op verzoek.Het geheel ziet er niet alleen verzorgd uit, uw schilderwerk gaat (afhankelijk van de staat) een stuk langer mee dan wanneer u hier niets aan doet. Geen lekkage of overstromingen meer, doordat uw dakgoten onderhoud zijn.

Vuil

Het kan zijn dat er veel vuil in uw dakgoten zit. Wanneer dit verwijderd is, kan dit zorgen voor vuil op  muren en ramen. Uiteraard maken wij dit even schoon.  Het is voor ons een kleine moeite om desgewenst de rest van uw ramen schoon te maken, wij zij er toch. Dit scheelt u weer in de kosten.

Milieubewust, duurzaam en biologisch

Door onze milieubewuste, duurzame en groene (biologische) manier van schoonmaken wordt iedereen er beter van. U bent van uw probleem af, het milieu lijdt geen schade, mogelijk afval wordt gescheiden en flessen worden hergebruikt. Dit in combinatie met onze wil om maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). Dit alles met gediplomeerde schoonmakers zijn wij van mening dat dit de ideale combinatie is.

 

 

Of bel direct 06 - 20 96 95 40

Clean Valley


Margrietlaan 61
6721 EL Bennekom
Mob. 06 - 20 96 95 40
info@cleanvalley.nl
KVK: 61277789
BTW: NL136797611B01
IBAN: NL36 ABNA 0543 5308 76