icon bedrijven

Bedrijven

Een opgeruimde ontvangsthal, een schone werkplek en fris sanitair dragen allemaal bij aan een goede indruk naar uw bezoekers en een plezierige werksfeer voor uw personeel. Daarnaast draagt een schone werkomgeving bij aan betere prestaties van uw werknemers.
Clean Valley is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van kantoorruimten en bedrijven. Wij weten hoe uw bedrijf hygiënisch schoongemaakt moet worden, zodat het een aangename en frisse werkomgeving wordt.

Voor uw bedrijf maken wij gebruik van werkschema’s. Dit werkt voor ons helder en duidelijk. Tevens is het voor u als opdrachtgever inzichtelijk wat op welke dag(en) gedaan wordt. Dit wordt in samenspraak met u gedaan, of het nu gaat om de dagelijkse of de periodieke schoonmaak.

Wij komen op de tijden wanneer het u uitkomt. ’s Morgens, ‘s avonds of overdag: voor onze professionele schoonmakers maakt dit geen verschil. Alle schoonmaakwerkzaamheden in uw bedrijf worden uitgevoerd zonder u tot last te zijn en met respect voor privacy en bedrijfsgegevens. Ongemerkt worden uw vloeren, werkplekken en sanitair hygiënisch schoon gehouden.

Met onze manier van bedrijfsschoonmaak gunt u uzelf en uw personeel een hygiënische en prettige werkomgeving. Zeker als u dit periodiek uit laat voeren. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

VVE

Een portiek of een trappenhuis is de eerste ruimte waar u doorheen komt wanneer u naar uw woning gaat. Het is dan ook belangrijk dat deze ruimte schoon en onderhouden is, zodat u het vuil niet uw woning inloopt. Clean Valley zorgt ervoor dat portieken en trappenhuizen schoon worden en blijven.

Met onze manier van schoonmaken gunt u uzelf en uw visite een hygiënische entree. Zeker als u dit periodiek uit laat voeren. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

 

Of bel direct 06 - 20 96 95 40

Clean Valley


Margrietlaan 61
6721 EL Bennekom
Mob. 06 - 20 96 95 40
info@cleanvalley.nl
KVK: 61277789
BTW: NL136797611B01
IBAN: NL36 ABNA 0543 5308 76