Gratis tips


2015

Gelukkig nieuw jaar! Daar zullen wij allereerst mee beginnen. Hopen dat iedereen een voorspoedig jaar tegemoet kan zien. Het is een turbulent jaar geweest, zoals u heeft kunnen lezen in mijn vorige blogs. Vol goede moed gaan wij dan ook 2015 tegemoet.

Het nieuwe jaar willen wij graag beginnen om enkele gratis tips mee te geven op schoonmaakgebied. Immers, huishoudens hebben wel wat geleden onder de heerlijkheden van de kerst en de vakantie.

 Gratis tips:

  • Tip 1: Maak altijd schoon van boven naar beneden en van buiten naar binnen en van schoon naar vuil. Op deze manier worden de minder vieze of schone oppervlakten niet beïnvloed door het vuil en wordt het vuil niet uitgespreid.
  • Tip 2: Binnendeuren die een schoonmaakbeurt nodig hebben, kunnen ingezet worden met een spons en water of met een natte doek. Om vervolgens de deur droog te trekken met een wisser. Denk hierbij wel aan de ergonomische houding.
  • Tip 3: Als u uw vloer dweilt, dweilt u dan eerst langs de randen, neem de hoeken goed mee. Hier blijft veel vuil in zitten. Wederom van buiten naar binnen. Als u dit uzelf eigen maakt gaat het dweilen een stukje sneller. De ergonomische houding is hierbij erg belangrijk. Blijf rechtop staan en maak stroken van ongeveer 60 cm per keer. Op deze manier gaat uw rug langer mee.

Vakantie

Nu de vakantie na het weekend weer is afgelopen en de meeste mensen weer aan het werk moeten, is het afgelopen met de rust. De dagelijkse dingen worden weer opgepakt, zoals sport, werk, school enzovoorts. Eén van de goede voornemens van dit jaar voor veel Nederlands is, om minder stress te ervaren in 2015. Meer ontspanning. Laat uw ramen bijvoorbeeld doen, ‘dat geklauter op een ladder vind ik toch maar niets’. Wij hebben nog de introductiekorting tot 1 maart 2015. Check hiervoor de website.

Het duurt dan ook niet zo lang meer, of de algen moeten weer verwijderd worden van de tegels, muren, schuttingen enzovoorts. Wij doen dit met een 100% biologisch product. Dit product wordt met een lage drukspuit erop gespoten en de natuur doet verder zijn werk. Wat een goed begin van dit jaar, om biologisch te gaan werken.

Voorjaarsschoonmaak

En dan is er natuurlijk nog de voorjaarsschoonmaak. Vaak, als de eerste zonnestralen het huis binnen komen dan zien wij van alles door de lucht zweven wat wij liever niet zien: kleine stofdeeltjes. Als ik mijn oma moet geloven, kon dit vroeger wel enkele dagen in beslag nemen. Alle matrassen gingen naar buiten, de mattenklopper er tegen aan, gordijnen naar de stomerij en zo was er nog wel meer. Elke kamer werd zorgvuldig meegenomen, evenals al het glaswerk en servies vanuit de kasten moesten ook schoon. Het was een enorme klus. Maar aan het einde van de week, kon je er dan ook wel weer een half jaar tegen aan.

Tijd voor ontspanning, minder stress en genieten!

Veel succes alvast met de voorjaarsschoonmaak!

Franc

 

 

 

 

 

 


Of bel direct 0318 - 847 491

Clean Valley


Margrietlaan 61
6721 EL Bennekom
Tel. 0318 - 847 491
Mob. 06 - 20 96 95 40
info@cleanvalley.nl
KVK: 61277789
BTW: NL136797611B01
IBAN: NL36 ABNA 0543 5308 76